Nieuwe site, nieuw concept

Na jaren helemaal niets met mijn oude website gedaan te hebben, heb ik er eindelijk een nieuwe invulling voor bedacht. Meer en meer ervaar ik dat er zoveel moois mogelijk is op het Salesforce platform, waarmee ik dagelijks werk. Tegelijkertijd zijn er veel gebruikers en beheerders die zich onbewust zijn van een heel groot deel van de mogelijkheden die binnen hun handbereik liggen. Hoe vaak ik in de afgelopen jaren al niet een “ik wilde dat ik dit al jaren eerder geweten had” moment heb gehad, is niet meer te tellen.

Ik heb genoeg te vertellen over wat er allemaal kan met dit platform waarop naast de apps van Salesforce zelf ook enorm veel oplossingen van partners, waaronder mijn eigen werkgever, bestaan en deel de dingen die ik als waardevol ervaar en waarvan ik als Salesforce enthousiasteling blij van word.

Ik hoop dat dit blog een inspiratie kan zijn voor zowel bestaande beheerders op verschillende vaardigheidsniveaus als voor mensen die overwegen hun eerste stap in het Salesforce ecosysteem te zetten. Want dat kan dus zonder IT achtergrond! Ik kon een beetje HTML en CSS, maar dat mag geen programmeren heten. Ik was verantwoordelijk voor binnendienst sales en kreeg de beheerdersrol er door samenloop van omstandigheden bij.

Met het gratis interactieve leerplatform Trailhead leerde ik mezelf een heleboel Salesforce vaardigheden en kon ik na een paar jaar waarin ik meer en meer applicatiebeheerder en steeds minder een salesmedewerker was geworden de stap zetten om als consultant te gaan werken.

Inmiddels ben ik met collega’s en klanten steeds meer kennis aan het delen en ik merk dat ik dat erg leuk vind, dus is het een logisch vervolg er een website mee te gaan vullen.