Tijd voor nieuwe blogs

De afgelopen maanden heb ik weinig nieuws geschreven. Ik heb vooral gestudeerd voor het Platform Developer I examen. Met het behalen van dat certificaat, heb ik ook meteen het Application Architect certificaat behaald, wat al lang op mijn verlanglijstje stond.

Nu heb ik mijn handen weer vrij om weer regelmatiger blogs te schrijven.

In de komende weken zal ik de meeste nieuwe en verbeterde Flow Builder features onder de loep nemen die we in de Summer 24 release tot onze beschikking krijgen.

Ook zal ik mijn ervaringen en tips delen over het gebruik van de Salesforce Inspector Reloaded browser plugin. Sinds afgelopen najaar hebben mijn collega’s en ik hier dankbaar gebruik van gemaakt bij projecten waar grote hoeveelheden data bij kwamen kijken. Salesforce Inspector Reloaded maakt het importeren, exporteren, verbeteren, opschonen en controleren van grote hoeveelheden data snel en gemakkelijk.